FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2016 Montreal

FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2016

Montreal

 

THURSDAY 9TH JUNE
Open House Day 09:00 – 12:00
FRIDAY 10TH JUNE
Track Opens 07:30
Mirca Cup Free Practice Session (30 Mins) 08:15 – 08:45
Formula One Practice 1 (90 Mins) 10:00 – 11:30
Ferrari Challenge Free Practice Session 1 (20 Mins) 11:55 – 12:15
Formula One Practice 2 (90 Mins) 14:00 – 15:30
Formula 1600 Qualifying Session (30 Mins) 15:50 – 16:20
Ferrari Challenge Free Practice Session 2 (20 Mins) 16:35 – 16:55
Mirca Cup Qualifying Session (30 Mins) 17:15 – 17:45
SATURDAY 11TH JUNE
Track Opens 07:30
Formula One Practice 3 (60 Mins) 10:00 – 11:00
Ferrari Challenge Qualifying Session (30 Mins) 11:15 – 11:45
Formula One Qualifying Session (60 Mins) (18 for Q1, 15 for Q2, 12 for Q3) 13:00 – 14:00
Formule 1600 Grid Access (5 Mins) 14:25 – 14:30
Formule 1600 First Race (30 Mins) 14:30 – 15:00
Formule 1600 Podium Presentation 15:00
Ferrari Challenge Grid Access (5 Mins) 15:25 – 15:30
Ferrari Challenge First Race (30 Mins) 15:30 – 16:00
Ferrari Challenge Podium Presentation 16:00
Mirca Cup Grid Access (5 Mins) 16:25 – 16:30
Mirca Cup First Race (30 Mins) 16:30 – 17:00
Mirca Cup Podium Presentation 17:00
SUNDAY 12TH JUNE
Track Opens 08:00
Formule 1600 Grid Access (5 Mins) 08:55 – 09:00
Formule 1600 Second Race (30 Mins) 09:00 – 09:30
Formule 1600 Podium Presentation 09:30
Mirca Cup Grid Access (5 Mins) 09:55 – 10:00
Mirca Cup Second Race (30 Mins) 10:00 – 10:30
Mirca Cup Podium Presentation 10:25
Ferrari Challenge Grid Access (5 Mins) 10:55 – 11:00
Ferrari Challenge Second Race (30 Mins) 11:00 – 11:30
Ferrari Challenge Podium Presentation 11:30
Formula One Formula One Drivers Parade 12:30
Formula One Nations & Starting Grid Presentation 12:45
Formula One Pit Lane Opening & Grid Formation 13:30
Formula One Pit Lane Closing 13:45
Formula One 2016 GRAND PRIX DU CANADA RACE (70 Laps or 2 Hours) 14:00

 

http://tickets.formula1.com/

 

Leave a Reply